close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Mitingul aviatic – un spectacol la inaltime

Mitingul aviatic organizat de catre Primaria Orasului Zarnesti in luna mai a acestui an s-a bucurat de un real succes. Sute de persoane au profitat de vremea frumoasa si au venit la mitingul aviatic anual de la Zarnesti. Competitia a strans participanti din mai multe tari europene.

Zboruri demonstrative, salturi cu parasuta, salturi in tandem dar si demonstratii aeriene cu motoparapanta au impanzit cerul pret de cateva ore.

Editia din acest an a mitingului aviatic din Zarnesti a cuprins pe langa zboruri demonstrative si salturi cu parasuta si prezentari de aeronave sau elicoptere.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.