close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Primar

Dl. Alexandru Lucian Igrisan

alexandru-igrisan

Făcând o paralelă între oraşul Zărneşti de acum 15 ani şi oraşul Zărneşti de astăzi, sunt mândru de evoluţia lui şi mă bucur că am avut şi eu o contribuţie la această transformare. Astăzi, putem afirma că am ajuns la normalitate şi că oraşul nostru oferă nişte condiţii decente de trai.

Doresc ca orașul Zărnești să devină un oraș pe care orice turist să își dorească să îl descopere și în care orice localnic să se bucure de plăcerea de a trăi și de a-și crește copiii și nepoții.

Din fericire, orașul nostru este unul în care multe proiecte pot fi dezvoltate cu succes deoarece, acest oraș are multe de oferit: peisaje de poveste, aer nepoluat, liniște, zone optime pentru relaxare, și nu în ultimul rând, oameni primitori.Însă, procesul continuu de dezvoltare al orașului Zărnești din ultimii ani este o poveste despre responsabilitate, curaj, asumare și muncă susținută și, nu în ultimul rând, despre colaborare și convingerea că în viață trebuie să clădești totul, cărămidă cu cărămidă.

Program audiente

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.