close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Responsabil cu Legea nr. 544/2001 – Trufasila Cristina

Date de contact :
relatiipublice(arond)primaria-zarnesti.ro
telefon 0268515777 int. 17

MODALITATI DE CONTESTARE A DECIZIEI INSTITUTIEI IN SITUATIA IN CARE PERSOANA SE CONSIDERA VATAMATA IN PRIVINTA DREPTULUI DE ACCES LA INFORMATIILE DE INTERES PUBLIC SOLICITATE

In aceasta situatie se va proceda conform prevederilor art.22 din Legea nr.544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public si ale art.32-36 din HG nr.123/2002.
1.In cazul in care o persoana considera ca dreptul privind accesul la informatiile de interes public a fost incalcat, aceasta se poate adresa cu reclamatie administrativa, conform unuia din modelele anexate, adresata conducatorului autoritatii sau institutiei publice careia i-a fost solicitata informatia.
2.Persoana care se considera vatamata in drepturile sale poate depune reclamatia administrativa prevazuta la art. 32 din HG nr.123/2002 in termen de 30 de zile de la luarea la cunostinta a refuzului explicit sau tacit al angajatilor din cadrul autoritatii sau institutiei publice pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 544/2001 si ale normelor metodologice.
3. In cazul in care reclamatia se dovedeste intemeiata, raspunsul la aceasta se transmite solicitantului care se considera lezat in termen de 15 zile de la depunerea reclamatiei administrative. Acest raspuns va contine informatiile de interes public solicitate initial si, de asemenea, va mentiona sanctiunile
disciplinare aplicate in cazul functionarului vinovat, in conditiile legii.
4.Solicitantul care, dupa primirea raspunsului la reclamatia administrativa, se considera in continuare lezat in drepturile sale prevazute de lege, poate face plangere la sectia de contencios administrativ a tribunalului, in termen de 30 de zile de la expirarea termenelor prevazute la art. 7 din Legea nr. 544/2001.
5.Scutirea de taxa de timbru pentru plangerea la tribunal si recursul la curtea de apel nu include si scutirea de la plata serviciilor de copiere a informatiilor de interes public solicitate.

Zarnesti (Judetul Brasov)
Localizarea orasului pe harta judetului Brasov
Coordonate: 45°34′10″N 25°20′25″E45°34′10″N 25°20′25″E

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.