close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Centrul de Informare Turistică

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zărnești oferă informații turistice locale, regionale și naționale. Inaugurat în martie 2016, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zărnești are ca obiective principale promovarea și punerea în valoare a patrimoniului turistic din destinația Zărnești, precum și informarea vizitatorilor asupra ofertei turistice din zonă – obiective turistice, structuri turistice de cazare, restaurante, posibilități de agrement, evenimente, activități ce se pot practica în zonă, hărți și trasee turistice.

Anual, în cadrul centrului de informare turistică sosesc aprox. 7000 de turiști, cel mai aglomerat fiind sezonul de vară, urmat de sezonul de toamnă.

Cele mai căutate zone turistice sunt: Sanctuarul de Urși Libearty, Parcul Național Piatra Craiului cu Prăpăstiile Zărneștilor – Cabana Curmătura, dar și zona Plaiul Foii. De asemenea, pe lângă vizitatorii români, cei mai mulți turiști străini (cu un procent de 60%) sosesc din țări precum: Germania, Israel, Marea Britanie, Spania, Olanda, Belgia sau Franța.

Str. Dr. Tiberiu Spârchez, nr.12A, Zărnești
Tel: 0368 003376
Email: contact@visitzarnesti.ro / cniptzarnesti@outlook.com
Web: www.visitzarnesti.ro
Facebook: @visitzarnesti
Instagram: @visit.zarnesti
Twitter: @VisitZarnesti
TripAdvisor: Zarnesti Visitor Centre
Brasov Tourism App: https://brasovtourism.app/ro/places/zarnesti-piatracraiului

Orar funcționare:
Luni- Vineri: 09:00-16:00
Sâmbătă: 09:00-14:00
Duminică: 09:00-13:00

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.