close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Catre cetatenii orasului Zarnesti :

Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta al orasului zarnesti recruteaza voluntari în copartimentul de prevenire a populatiei, pentru a efectua activitati specifice de informare a cetatenilor comunitatii, privind situatiile de urgenta care pot afecta localitatea si gospodaria fiecarui locuitor al orasului. activitatea presupune deplasarea la gospodariile cetatenilor, evaluarea riscurilor si instruirea proprietarilor (locatarilor) în scopul evitarii unor situatii nedorite, în special a incendiilor.
Pentru informatii suplimentare sau ridicarea cererii de înscriere în serviciul voluntar, doritorii sunt rugati sa contacteze pe inspectorul de protectie civila, la numarul 0734772339 sau la biroul compartimentului pentru situatii de urgenta, str. postavarului, nr.5.

Inspector de protectie civila
Dan Lucian

Informare ardere vegetatie uscata si resturi
Cu petardele nu te joci
Principalele masuri de preventie pe timpul sezonului rece
Ghid cetatean in domeniul SU
PLIANTE COMPORTAMENT SITUATII URGENTA
Modalitati de actiune in situatii de urgenta 2013
Raport 2011 activitate situatii de urgenta
ACTIVITATEA POPULATIEI LA SEMNALELE DE PROTECTIE CIVILA 2017
Masuri prevenire a incendiilor

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.