close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Centru Multifuncțional

Clădirea a fost preluată în proprietatea publică a oraşului Zărnești în anul 2010, de la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Aflându-se într-o stare avansată de degradare, Administația Publică Locală a reabilitat în totalitate clădirea, primind o utilitate modernă, respectiv “Centru multifuncţional”.

Astfel, la parterul imobilului au fost amenajate un bazin de înot, grupuri sanitare aferente, sală de masaj, saună și jacuzzi. La etajul I a fost amenajată o sală de fitness, dotată cu aparate şi accesorii, iar la etajul al II-lea un spațiu de joacă destinat copiilor.

Str. 13 Decembrie, nr. 15

Telefon: 0734 772329

Facebook:@centrumultifuncţionalzărneşti

Orar de funcționare

Luni 15:00 – 20:00

Marți – Vineri 13:00 – 21:00

Sâmbătă – Duminică 09:00 – 21:00

 

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.