close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita la Zarnesti

Peste 1000 de persoane s-au strans in centrul orasului in data de 1 Decembrie pentru a sarbatori impreuna ziua nationala a Romaniei. Sarbatoarea a fost una de amploare, continand multe elemente ce tin de specificul national. Debutul a constat in oficierea unei slujbe din partea unui sobor preotesc, rostirea unui discurs din partea Ministrului delegat pentru Energie, dl. Constantin Nita si depunerea de coroane in cinstea eroilor patriei. Sarbatoarea a continuat cu un recital sustinut de interpretul de muzica populara, Gelu Voicu, si cu momente artistice prestate de ansamblurile folclorice “Craisorii Pietrei Craiului”, “Mugurasii Pietrei Craiului” si “Ansamblul Piatra Craiului”. Celebrarea s-a finalizat cu servirea de catre intreaga asistenta a unui fel traditional de mancare. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primariei Orasului Zarnesti si a Consiliului Local Zarnesti la inititiva Primarului, dl. Dorel Valeriu Birladeanu.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.