close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Rezervatia de ursi Zarnesti

Program de iarna

Marti – Duminica

10,00, 11,00 , 12,00

Program de vara

Marti – Duminica

09,00,10,00, 11,00

Accesul copiilor sub 5 ani este interzis !
Studentii cu varsta peste 25 de ani nu beneficiaza de reducere !

In anul 2005 s-au pus bazele unei colaborari intre orasul Zarnesti si asociatia „Milioane de prieteni” , care impreuna cu WSPA (World Society for the Protection of Animals) au reusit sa creeze in orasul Zarnesti Rezervatia de Ursi Libearty – Romanian Bear Sanctuary.
Rezervatia se intinde pe o suprafata de aproximativ 60 ha. Adaposteste ursi salvati de la moarte, eliberati cu mari eforturi din conditii de detentie greu de imaginat, in care au fost tinuti ilegal ani de zile.

Suntem libeari

In sfarsit!

Oare ce este acesta? Nu am mai vazut asa ceva!

Acum pot privi si eu lumea de sus

LIBEARTY

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.