close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Targul de Turism al Romaniei

Ajuns la cea de-a XXXVI-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate.

Orasul Zarnesti, destinatie turistica de interes national, participa pentru prima data la acest targ, cu materiale promotionale. Orasul Zarnesti vine in intampinarea doritorilor de petrecere a timpului liber in mod diversificat si cat mai placut, intr-un peisaj de o frumusete rara, prezentand baza tehnico-materiala turistica a zonei.

Ne dorim sa participam la toate ecenimentele turistice in vederea promovarii orasului nostru.

1

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.