close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Suplimentare hrana prescolari

In vederea cresterii calitatii procesului de invatamant, pentru a veni in sprijinul parintilor, dar si al copiilor, pentru asigurarea de servicii calitative de catering pentru gradinite, in anul 2014, Primaria Orasului Zarnesti a achitat suma de 57,44 mii lei, in anul 2015 fiind aprobata in bugetul local suma de 93,81 mii lei.

De trei ani, Primaria Orasului Zarnesti achita diferenta pentru suplimentarea hranei acordata prescolarilor din gradinitele cu program prelungit, respectiv Furnicuta nr.3 – Tohan Blocuri si Bobocel nr.4 – Grui, iar de anul trecut si Gradinita nr.1 – Tohanul Nou.

Astfel, pentru un nr. de 115 prescolari se sustine de catre Primaria Orasului Zarnesti cu suma de 6 RON/copil asigurarea unei mese calde in fiecare zi.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.