close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Succes la Steaua Carpatilor – Craisorii Pietrei Craiului

In perioada 12 – 18 decembrie 2011 Primaria Orasului Zarnesti in colaborare cu Asociatia “Casa Muresan” si compozitorul Mihai Vanica au organizat la Zarnesti a III-a editie a Festivalului international pentru copii si tineret “STEAUA CARPATILOR”.
Timp de trei zile, concurenti din diferite tari au urcat pe scena Casei de Cultura a orasului Zarnesti pentru a-si demonstra talentul, la diferite sectiuni ale concursului.
La sectiunea dans folcloric, Ansamblul „CRAISORII PIETREI CRAIULUI” al Liceului Teoretic Zarnesti , coordonat de profesor Mariana – Olga Pop si instruit de Ciprian Cristolovean, a reprezentat cu cinste ROMANIA si ZARNESTIUL obtinand LOCUL I cu un „Dans de codru” – dans de nota 10.
Puteti citi tot articolul despre succesul international in Croatia al Craisorilor Pietrei Craiului AICI !

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.