close

Succes international in Croatia – Craisorii Pietrei Craiului

In luna mai 2011, viata culturala a scolii zarnestene si, implicit, a orasului Zarnesti, a cunoscut un succes remarcabil prin participarea ansamblului “CRAISORII PIETREI CRAIULUI” de la Liceul Teoretic Zarnesti si a trupei de dans modern “ AMADEUS” de la Clubul elevilor Zarnesti – Rasnov, la Concursul Mondial de Dans „ESDU Dancestar World Dance Masters-2011” desfasurat in orasul Pore? din Croatia.
Zilele concursului au fost 18-22 mai, reunind peste 4000 de dansatori din cele mai prestigioase scoli de dans din intreaga lume, care s-au intrecut intr-o varietate de genuri de dans, de la balet la dans contemporan,de la hip-hop la street dance, de la step la musical si de la jazz la dans national/folcloric.
In competitie s-au inscris 32 de tari, prezentand publicului un numar de 846 de dansuri din diferite colturi ale lumii. Membrii juriului au fost , de asemenea, reputati coregrafi de la scoli de dans renumite, de pe toate continentele.
Puteti citi tot articolul despre succesul international in Croatia al Craisorilor Pietrei Craiului AICI !

email
call
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.