close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Orașului Zărnești (SIDU), 2023 – 2030

Stimați cetățeni ai orașului Zărnești,

Vă prezentam spre consultare varianta finală a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbana a Orașului Zărnești (SIDU), 2023 – 2030.

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Orașului Zărnești poate fi descărcată aici.

Așteptăm propunerile/observațiile/completările dvs. cu privire la acest document strategic pe adresa de e-mail: fondurieuropene@primaria-zarnesti.ro până în data de 21 februarie 2023.

Rugămintea noastră este de a primi, în format editabil, toate propunerile / observațiile / completările dumneavoastră, cu precizarea capitolului/ secțiunii / nr. paginii la care faceți referire!

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.