close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana (SIDU) a orasului Zarnesti

Primăria orașului Zărnești elaborează în această perioadă Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) a orașului Zărnești 2022-2030, prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea orașului în perioada 2022-2030.

Ca instrument de planificare, SIDU trebuie să răspundă la nevoile locale prin implementarea unui proces participativ în care buna guvernanță, colaborarea și implicarea comunității să reprezinte pilonii strategiei și să asigure continuitatea pe termen lung a viziunii de dezvoltare.

În vederea elaborării SIDU și utilizării informațiilor actuale necesare dezvoltării socio-economice a orașului Zărnești, vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar.

Vă supunem atenției lista scurtă a proiectelor de investiții identificate cu ocazia elaborării SIDU a orașului Zărnești. Proiectele îndeplinesc criteriile de finanțare în cadrul Priorității 8 a POR 2021 – 2030.

Cu scopul de a face o prioritizare a lor, vă rugăm să alegeți unul dintre proiectele propuse pe fiecare direcție strategică și să acordați un punctaj pentru a identifica gradul de importanță a lor.

Completarea acestuia va dura aproximativ 3 minute, dar va avea un impact semnificativ pe termen lung asupra dezvoltării orașului nostru.

Vă mulțumim pentru participare!

Vezi mai jos link-ul pentru consultarea listei scurte a proiectelor SIDU.

LINK

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.