close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) a orașului Zărnești 2021-2027

Primăria Zărnești elaborează în această perioadă Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) a orașului Zărnești 2021-2027, prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea orașului în perioada 2021-2027.

Ca instrument de planificare, SIDU trebuie să răspundă la nevoile locale prin implementarea unui proces participativ în care buna guvernanță, colaborarea și implicarea comunității să reprezinte pilonii strategiei și să asigure continuitatea pe termen lung a viziunii de dezvoltare.

În vederea elaborării SIDU cu informații actuale necesare dezvoltării socio-economice a orașului Zărnești , vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al orașului.

Chestionarul este alcătuit din 20 întrebări principale. Completarea acestui va dura aproximativ 15 minute, dar va avea un impact semnificativ pe termen lung asupra dezvoltării orașului nostru.
Vă mulțumim pentru participare!

CHESTIONAR

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.