close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Strada Mare – modernizata in zona ”Halta”

Strada Mare a cunoscut lucrari ample de modernizare pe parcursul ultimelor doua luni, in zona Halta. In cadrul proiectului de reamenajare a sectorului de drum mai sus mentionat, au fost executate urmatoarele tipuri de lucrari: montarea de borduri din beton, montarea si ridicarea la cota a capacelor caminelor de vizitare carosabile, decaparea imbracamintilor cu lianti bituminosi, coborarea retelelor electrice si de comunicatii in subteran si turnarea de asfalt pe partea carosabila si trotuare.
Aceste lucrari vor fi continuate prin semaforizarea intersectiei cu DN 73A. prin aplicarea marcajelor rutiere pe partea carosabila si construirea a doua statii de autobuz.email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.