close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Statie noua de pompare ape uzate

Strazile Crivina, Digului, Curmaturii, Bratu Baiu, 1 Mai si Prundului au fost conectate la sistemul integrat de canalizare al orasului, aceste strazi neavand niciodata acces la o astfel de facilitate. Cele 197 de gospodarii aflate pe aceste strazi sunt acum deservite de un sistem de colectare a apelor uzate la standarde moderne, fapt ce determina cresterea calitatii conditiilor de locuit in zona. Investitiile in reteaua de canalizare au impus construirea unei statii de pompare a apelor uzate, statie care a fost amplasata in zona “Baia Comunala” si care a fost inaugurata recent, la ora actuala fiind functionala in parametri normali.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.