close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Statie de pompare a apei potabile pentru strada deal

Distributia apei la nivel de oras se realizeaza gravitational, neasigurand presiunea necesara in retelele stradale din anumite zone situate la altitudini mai inalte. Construirea unei statii de pompare a fost solutia gasita de Primaria Orasului Zarnesti pentru aigurarea unei alimentari optime cu apa potabila a strazii Deal din cartierul Tohanul Vechi prin ridicarea presiunii apei prin pompare. Aceasta presiune este mentinuta de electropompe la o valoare programata. Electropompele intra in functiune si se opresc succesiv, in functie de consumul de apa, fiind comandate de traductorul de presiune, prin intermediul tabloului de comanda si protectie. Statia de ridicare a presiunii a fost instalata pe o fundatie de beton armat, intr-un container metalic prefabricat, izolat termic.

Statia de pompare Tohan-DealTabloul de comanda si protectie al statiei de pompare

Cele 4 pompe ale statiei de pompare

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.