close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Siguranta prin tehnologie

Primaria Orasului Zarnesti vine in sprijinul cetatenilor orasului, incepand din aceasta luna, cu un nou program si o noua investitie in asigurarea linistii si ordinii publice, prin realizarea unui amplu sistem de supraveghere si monitorizare a orasului prin camere de luat vederi.

In acest sens , au fost montate in prima faza, un numar de 12 camere de luat vederi in principalele zone ale localitatii, respectiv la intrarile in oras, precum si in zonele cu circulatie intensa.

Investitia programata va fi finalizata in anul 2015, moment in care numarul total al camerelor de supraveghere va fi de 50.

Sistemul opereaza cu inalta tehnologie, respectiv camere de luat vederi de inalta calitate, infrarosu pentru vedere pe timp de noapte, stocarea datelor automat pe termen de 30 de zile.

Scopul programului este protejarea cetatenilor, a bunurilor publice, monitorizarea traficului rutier precum si descurajarea unor eventuale fapte antisociale.

Monitorizarea acestui sistem va fi facuta de catre Politia Locala Zarnesti, acest lucru contribuind la o mai eficienta actiune a acestei institutii. In acest scop, va fi infiintata si o patrula de interventie rapida.

Prin natura locatiilor camerelor de luat vederi, respectiv parcurile orasului, principalele intersectii, scolile si gradinitele, locurile cu aglomerare urbana, siguranta noastra a tuturor va fi substantial sporita.

Nu in ultimul rand, acest program se adreseaza si mediului privat din orasul Zarnesti, printr-o mai eficienta supraveghere a acceselor spre magazine si alte tipuri de activitati comerciale din localitate.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.