close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Sarbatorile prilejuite cu ocazia zilei copilului in Orasul Zarnesti

Primaria orasului Zarnesti organizeaza, de ziua copilului, 01.06.2016, o serie de activitati sportive, la care vor participa unitatile de invatamânt din localitate.

In data de 27.05.2016 se va desfasura editia a 7-a a concursului de tenis de câmp, in sala de sport Tohan Blocuri, incepând cu ora 09.00.

Luni, 1 iunie, se va desfasura traditionalul concurs de ciclism, in cartierul Tohan Blocuri, in zona fântânii arteziene de pe strada Ciucas, incepând cu orele 9.00, in aceeasi zi vor avea loc si intreceri de fotbal (ora inceperii-11.00) si handbal (ora inceperii-12.00), in sala de sport Tohan Blocuri.

La concursul de ciclism pot participa si copii din localitate care invata in unitati scolare din alte localitati, cu conditia ca la inscriere (inclusiv in ziua concursului) sa poata prezenta adeverinta medicala (din care sa rezulte ca este apt de participare, valabil fiind inclusiv acordul medical care sa ii ateste capacitatea de a desfasura efort fizic fara probleme de sanatate, acord necesar la desfasurarea orelor de sport din cadrul scolii, cartea de identitate sau certificatul de nastere care sa dovedeasca ca este domiciliat in localitate si vârsta, pentru incadrarea in categoria de participare corecta, sa posede casca de protectie, avizul parintelui sau tutorelui insotitor si bicicleta in stare tehnica buna.

In speranta unei celebrari placute a vitalitatii tineretii, va invitam sa asistati si sa incurajati, cu entuziasm dar fara stridenta, aceste manifestari !

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.