close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Sarbatori de iarna la Zarnesti

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Consiliul Local si Primaria orasului Zarnesti pastreaza traditia oferind cateva daruri copiilor din Orasul nostru.

Astfel, toti prescolarii care frecventeaza cursurile gradinitelor, isi incep vacanta de Craciun bucurandu-se de cadourile primite din partea Primariei Zarnesti.

Totodata, in Tohanul Vechi, in data de 25.12.2014, va avea loc un Spectacol de Craciun in aer liber, devenit traditie, unde vor participa grupuri de copii din orasul Zarnesti precum si artisti renumiti, si unde locuitorii se intalnesc pentru a se bucura de spiritul sarbatorii, de a-si ura sarbatori fericite.

Spiritul Craciunului va fi animat de Grupul Floare de Colt , Simona Nae, si de Traian Ilea si Valeria Codorean.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.