close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Rezultate ale sportivilor zarnesteni

Din punct de vedere al sportului, 2014 a fost un an de exceptie pentru sportivii clubului ASF din orasul Zarnesti. Asociatia sportiva este sprijinita de Primaria si Consiliului Local Zarnesti, realizand performante notabile din care tinem sa reamintim:

Sectia de fotbal a reusit o performanta notabila, respectiv castigarea Campionatului Judetean Brasov, atat de catre echipa de seniori, cat si de catre echipa de juniori. Totodata au obtinut si calificarea la jocul de baraj pentru promovarea in liga a treia – echipa de seniori si calificarea la turneul final – echipa de juniori.

Pe langa aceasta, Dascalu Adrian a obtinut si titlul de golgeter al competitiei iar la sfarsitul turului, echipa de fotbal se gaseste din nou pe un merituos loc III la egalitate de puncte cu primele doua echipe, cu sanse mari de a castiga si in 2015 campionatul.

Sectia de ski sarituri este fondata anul acesta in cadrul clubului ASF Zarnesti si este coordonata de catre domnisoara profesoara Bucur Tatiana, antrenoare de ski sarituri . Incepand cu acest an antreneaza o grupa de copii cu varstele cuprinse intre 8-10 ani, copii care, dupa perioada de initiere, au reusit chiar sa performeze in acest sport, obtinand rezultate notabile la concursurile la care au participat. Amintim aici pe Pomana Ioana care a obtinut locul III la Cupa Dinamo Rasnov in data de 18 octombrie 2014 si locul IV la Campionatul National pe trambulina de K 15, categoria copii fete.

Sectia de tenis a clubului, organizata de domnul Nica Mircea si coordonata de Silviu Oprea, a reusit sa formeze un grup de copii, care au obtinut urmatoarele rezultate:
-Nica Andrei – cel mai de perspectiva sportiv al acestei sectii, a obtinut locul V la selectia nationala si este component al lotului national sub 12 ani, obtinand titluri de campion la Brasov, Campina, Ploiesti, Curtea de Arges si Pitesti .

Pe langa acesta mai amintim si pe Voinea Andrei, Luca Prodan, Teo Stoica, care au castigat numeroase medalii la turneele organizate la Brasov.
Sectia de Box a clubului, coordonata de prof. Rotaru a reusit in 2014 sa castige prin sportivii legitimati la aceasta sectie, respectiv Popa Cosmin, Bloj Daniel, Costea Rares, Dima Denis si Buhusi Romeo, numeroase turnee si competitii organizate la Zarnesti cat si in tara, respectiv Targu Mures, Iasi, Sighisoara, Campia Turzii .

O alta sectie din cadrul Clubului sportiv A.S.F. Zarnesti cu rezultate notabile, este si sectia de ciclism, coordonata de dl. Grosu Viorel .

Astfel, printre sportivii cu rezultate ii amintim pe :

Tiganescul Bogdan – Stejarii Seculari MTB. Loc – 1 (seniori)
– Maratonul Faget Loc – 3 (seniori)
Moroie Valentin – Campionate Nationale Ciclocros – Loc 2
– Campionatele Balcanice Cadeti SERBIA – Loc 10
Moroe Mircea – Campionatele Nationale Cadeti Sosea – Loc 7
– Cupa Romaniei Cadeti -Loc 2
Marcu Adrian – Ciclocros Brebina Autumn Cadeti – Loc 1
Buzea Raul – Ciclocros Brebina Autumn Cadeti – Loc 2

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.