close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Reamenajarea zonei din spatele complexului “ciucas 14a” aproape de final

Perimetrul aflat in spatele Complexului “Ciucas 14A” din cartierul Tohan-Blocuri a intrat intr-un proces de reamenajare si modernizare, proiect ce se apropie de finalizare. Activitatile componente ale acestui proiect constau in amenajarea unor noi alei pietonale, asfaltarea si marcarea unor noi locuri de parcare si crearea unui spatiu de joaca pentru copii. Pana la ora actuala s-au intreprins lucrarile de asfaltare a aleilor pietonale si a locurilor de parcare, urmand sa aiba loc aplicarea marcajelor rutiere, amenajarea spatiilor verzi si achizitia mobilierului pentru locul de joaca. In urma finalizarii acestui proiect zona mentionata va avea un aspect modern, iar problemele legate de insuficienta locurilor de parcare pentru locuitorii din vecinatate si de lipsa unui loc de joaca corespunzator pentru cei mici vor fi solutionate.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.