close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Reabilitarea zonei de intrare in oras

Zilele acestea au avut loc lucrari de montare de noi borduri pe portiunea de drum de la intrarea in oras din directia Rasnov. Primaria Orasului Zarnesti a dispus efectuarea acestor lucrari in vederea pregatirii tronsonului respectiv de drum pentru asfaltarea ce va avea loc pe parcursul anului in curs. Zona de intrare in oras a cunoscut si alte actiuni de reamenajare dintre care amintim schimbarea stalpilor de iluminat public si plantarea de pomi decorativi.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.