close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Reabilitarea drumului DN 73A

Dupa aproape 35 de ani, in urma demersurilor insistente ale dlui Primar, Dorel Birladeanu, la toate institutiile abilitate, cu sprijinul Ministrului Delegat pentru Energie – Nita Constantin, Deputat de Zarnesti, Dlui Ministru, Dan Sova – Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine si a dlui Director, ing. Costea Viorel – Directia Regionala Drumuri si Poduri Brasov, tronsonul de drum DN 73 A Rasnov – Zarnesti va intra in reabilitare.

Aceasta reabilitare este imperios necesara, avand in vedere disconfortul in trafic pentru utilizatorii drumului, creat si de capacele de canal ridicate, situate la o distanta de aproximativ 25 de m unul de celalalt, pe ambele sensuri de drum.

Totodata reabilitarea portiunii de drum de la intrarea in orasul Zarnesti reprezinta o prioritate si datorita faptului ca orasul este in continua dezvoltare, o poarta de intrare catre traseele montane din Parcul National Piatra Craiului, accesibile tuturor persoanelor- Prapastiile Zarnestiului, Creasta Pietrei Craiului, Piatra Mica, zona Plaiul Foii, catre obiectivele turistice, cum ar fi, bisericile declarate monumente, Manastirea Coltul Chiliilor – cel mai vechi asezamant religios atestat pe teritoriul Zarnestenilor (1421), Rezervatia de ursi-cea mai mare din Europa.

Mentionam faptul ca sunt in derulare si in stadiu de proiect o serie de proiecte ce vor avea un impact pozitiv atat asupra infrastructurii, cat si asupra serviciilor catre cetateni.

Pentru inceput va fi reabilitata portiunea de drum din interiorul orasului, urmand ca in functie de conditiile meteorologice, sa continue si in afara acestuia, spre Rasnov.

Pe aceasta cale dorim sa ne cerem scuze cetatenilor pentru disconfortul creat pe aceasta portiune de drum datorita lucrarilor.email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.