close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Proiect de colectare selectiva a deseurilor electrice si electronice

Asociatia Romana pentru Reciclare Rorec impreuna cu Inspectoratul Scolar al Judetului Brasov deruleaza in prezent un proiect avizat de Ministerul Educatiei Nationale, de colectare selectiva a deseurilor electrice si electronice, in cadrul unitatilor scolare din judetul Brasov proiect intitulat Patrula de reciclare. Acest proiect se desfasoara pana in luna mai a acestui an.
Din localitatea Zarnesti avem inscris in acest Proiect – Liceul Teoretic Mitropolit “Ioan Metianu”, unde sunt amplasate urne de colectare selectiva a deseurilor electrice si electronice. Acest proiect este de fapt o competitie, atat intre unitatile scolare inscrise din judetul Brasov, cat si intre Patrula Judetului Brasov si patrulele celorlalte judete.

Misiunea copiilor este de a contribui la protejarea naturii si la incurajarea obiceiurilor bune fata de mediu. Este o misiune nobila, dar nu usoara, asa ca au nevoie de sprijinul dumneavoatra.
Aveti posibilitatea sa ii sprijiniti prin niste actiuni foarte simple:
– promovati aceasta activitate a Patrulei: pe site-ul Primariei, in presa locala, la diverse firme si insitutii;
– daca aveti obiecte electrice si electronice de casat, puteti sa transformati aceasta obligatie administrativa intr-un gest generos fata de acest proiect
– mobilizati personalul din primaria dvs. sa colecteze DEEE selectiv, si sa ajute astfel agentii Patrulei de reciclare.

Ajutati agentii patrulei Liceului “Ioan Metianu” sa fie cei mai buni, sa castige aceasta competitie!

DETALII AICI.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.