close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Proces Verbal afișare rezultate cereri de finanțare nerambursabilă în baza Legii 350/2005

Conform Art. 36 din Regulamentul privind regimul finantarilor nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activitati nonprofit de interes local elaborat in baza Legii nr. 350/2005, in urma punctajului obtinut a fost aprobat acordarea fondurilor nerambursabile de la bugetul local 2022 pentru solicitantii mai jos mentionati:
– Asociatia Sportiva Club Olimpic Zarnesti ;
– Asociatia Pro Tara Barsei ;
– Asociatia Folclorica Dans Traditional N.F.I. ;

Detalii gasiti accesand linkul : Proces Verbal afișare rezultate cereri de finanțare nerambursabilă în baza Legii 3502005

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.