close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Primaria orasului Zarnesti sprijina infiintarea unui parc

Primaria orasului Zarnesti sprijina inca o data initiativa unui investitor privat prin concesionarea unei suprafete de teren/padure in vederea amenajarii unui parc de aventura, ce vine in sprijinul dezvoltarii turismului local si zonal.

Parcul se intinde pe o suprafata de aproximativ 5 ha, fiind unul din cele mai mari parcuri de aventura din tara.

Wolf Park Adventure este alcatuit din instalatii, ateliere suspendate, care pot fi parcurse prin traversare sau catarare, folosind un echipament de asigurare corespunzator.

Wolf Park Adventure este un mijloc eficient pentru dezvoltarea personala si de grup, cu ajutorul activitatilor outdoor.

– Contribuie la autocunoastere, la cresterea increderii in sine si la extinderea limitelor psihologice proprii,
– Ofera sentimentul de aventura.
In principiu instalatiile din parcul de aventuri pot fi folosite de orice persoana indiferent de vârsta, sex, greutate, conditie fizica.

Wolf Park Adventure dispune de 4 trasee de dificultate progresiva si 6 tiroliene, lungimea totala a acestora fiind de aproximativ 2000 m

1. Traseul Galben – pentru copii sub 10 ani, in lungime de 320 m,
2. Traseul Verde – dificultate « usor spre medie » – participanti mai mari de 10 ani, – in lungime de 380 m
3. Traseul Rosu – solicita forta si energie – gradul de dificultate « mediu greu » – lungime 500 m
4. Traseul Negru – grad dificultate « dificil – extrem », adrenalina la maxim – lungime 590 m.

Wolf Park Adventure este realizat in concordanta cu standardele europene EN 15567 – 1-2/2008, instalatiile fiind corespunzatoare din acest punct de vedere.

Pe trasee vor fi montate panouri informative, educative pentru copii, prezentand flora, fauna zonei, precum si importanta naturii in viata omului. Totodata in parc se pot organiza diverse activitati sportiv-educative ( in colaborare cu unitatile de invatamant).

In anul 2015, in parc vor fi amenajate alte 4 trasee, in lungime de 2000 de m, devenind astfel cel mai mare parc de aventura din tara.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.