close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Prima editie a Festivalului Berii in Zarnesti

La initiativa dlui Primar Dorel Birladeanu, cu sprijinul Consiliului Local al orasului, a avut loc pentru prima data in Zarnesti , Festivalul Berii, eveniment ce se doreste sa devina o traditie , ca si Festivalul Floare de Colt. Festivalul s-a desfasurat pe parcursul a trei zile si a avut un real succes.
Zarnestienii s-au bucurat de prezenta a numerosi artisti : Alex Velea, Ralflo, Alb &Negru,Ellie White, Craitele, Mandinga, Trupa 6, Saayo. Totodata, pe scena au urcat trupe de dans si formatii locale de muzica rock si folk : Ura De Dupa Usa, Floare de Colt, Hoinarii Craiului, trupa de dans modern Amadeus si ansamblurile folclorice-Piatra Craiului, Craisorii Pietrei Craiului, Mugurasii Pietrei Craiului.
Trebuie mentionat faptul ca si copiii s-au putut bucura de acest festival, având la dispozitie un parc de distractii.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.