close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Premiul 1 pentru ansamblul folcloric ”Piatra Craiului” Zarnesti la festivalul ”Cant si dans dobrogean”

Ansamblul Folcloric “Piatra Craiului” din Orasul Zarnesti a avut ocazia sa delecteze cu dansuri ?i muzica populara traditionala participan?ii si spectatorii festivalului „Cant ?i dans dobrogean”. Evenimentul, aflat la prima editie, a reunit, in sudul litoralului, nu mai putin de 27 de ansambluri folclorice din toata tara, care, in perioada 21-25 iunie 2013, au sustinut reprezentatii pe scenele din Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, Agigea ?i Pecineaga. In cadrul festivitatii de premiere, organizata pe scena amplasata langa Cazinoul din Eforie Sud, Ansamblul Folcloric ”Piatra Craiului” Zarnesti a fost desemnat castigatorul acestei edi?ii a festivalului la sec?iunea ”Ansambluri”. Festivitatea de premiere a fost precedata de un moment artistic plin de voie buna ?i energie, sustinut de ansamblurile participante la festival, spre delectarea publicului iubitor de cant ?i dans popular. Reprezentatia cu muzica ?i dans traditional a fost completata cu un adevarat regal al costumelor populare autentice, scoase din lazile de zestre ale satului traditional.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.