close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Premiu de excelenta pentru zarnesteanca Adriana Duicu

Tanara Adriana Duicu a excelat in cadrul festivalului ”Cant si dans dobrogean”, care s-a desfasurat pe litoralul romanesc in perioada 21-25 Iunie 2013. Presta?ia deosebita a tinerei din Zarnesti a atras aprecierile publicului prezent la eveniment si, in final, bine meritatul premiu de excelen?a oferit de juriul festivalului. O felicitam pe Adriana pentru succesul inregistrat si ne dorim sa fim martorii si totodata sus?inatorii evolutiei in cariera muzicala a acesteia pe viitor.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.