close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Participa si tu la dotarea cu echipament medical modern a Spitalului Orasenesc Zarnesti !

Prin programul de granturi Raiffeisen Comunitati pot fi achizitionate echipamente medicale in valoare de 5000 de Euro, bani nerambursabili. Proiectul depus de Primaria Orasului Zarnesti, prin Fundatia “Villa Zernesis” a trecut deja de doua etape de evaluare si selectie din partea specialistilor Reiffeisen Bank, iar acum totul depinde de votul tau. Procedura de vot dureaza putin si nu te costa nimic.
Iata ce trebuie sa faci:
1.Intra pe https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/
2.Creaza-ti un cont accesand „Inregistreaza-te”. Aici va trebui sa introduci datele solicitate si sa dai click pe „Creaza cont”.
3.Un email va fi trimis de platforma Raiffeisen Comunitati catre adresa furnizata in etapa de inscriere. Deschide acest email si activeaza contul facand click in locul indicat.
4.click pe „Log In” unde reintroduce?i numele de utilizator ?i parola in pagina nou deschisa;
5.click pe „Proiecte propuse”;
6.se va deschide o harta unde se face click pe judetul Brasov;
7.selecteaza proiectul „Sanatate cu prioritate!”;
8.apasa click pe „Voteaza”.
Iti multumim! Votul tau poate conta la salvarea unei vieti. Sanatatea ta si a celor dragi tie are prioritate!

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.