close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Orasul Zarnesti, printre primele 3 destinatii de ecoturism din Romania

Orasul Zarnesti a fost desemnat ca fiind una din primele trei destinatii de ecoturism din Romania, alaturi de Maramures si Muntii Apuseni. Anuntul in acest sens a fost facut ieri de catre Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, dl. Radu Filipescu, in cadrul celei de-a doua editii a Conferintei Europene pentru Ecoturism care a avut loc in Poiana Brasov.
Primaria Orasului Zarnesti a demarat la inceputul acestui an procedura de desemnare a orasului ca si destinatie de ecoturism prin inaintarea documentatiei catre Autoritatea Nationala de Turism. Resursele naturale ale orasului Zarnesti, precum si existenta unui management eficient la nivelul orasului au fost decisive in vederea indeplinirii criteriilor necesare desemnarii unei destinatii de ecoturism.

Desemnarea Orasului Zarnesti ca si destinatie de ecoturism va aduce beneficii multiple pentru oras si locuitorii acestuia. Vizibilitatea orasului va cunoaste o imbunatatire prin campanii sustinute de promovare a destinatiei la nivel national si international si, prin urmare, competitivitatea orasului va creste in randul destinatiilor turistice. De asemenea vor fi facilitate investitiile ce tin de dezvoltarea infrastructurii si a serviciilor turistice existente la nivelul orasului. Nu in ultimul rand, dezvoltarea turismului la nivel local va genera crestere economica. Populatia orasului va fi incurajata sa isi dezvolte afaceri prin care sa fie puse in valoare produsele cu specific local.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.