close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Marcaje rutiere noi si semaforizare in zona Halta

Actiunile de reabilitare a strazii Mari in zona Halta au fost recent finalizate. Activitatile cuprinse in partea finala a proiectului de modernizare a zonei au constat in trasarea de marcaje rutiere si montarea de noi indicatoare rutiere, montarea unor statii de autobuz si punerea in functiune, in premiera pentru Orasul Zarnesti, a unui sistem semaforizat de dirijarare a traficului. Astfel in intersectia care leaga DN 73A de strada Mare (segmentul Halta) a fost inaugurata o instalatie de semaforizare compusa din 6 semafoare pentru vehicule si 6 semafoare pentru pietoni. Principalul motiv pentru semaforizarea acestei intersectii este numarul mare de incidente rutiere care au s-au petrecut in acest loc in ultima perioada. In zona Haltei C.F.R. “Traian Mosoiu”, trecerile de pietoni au fost de asemenea semnalizate, instalatia din acest loc constand in 4 semafoare pentru vehicule si 4 pentru pietoni.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.