close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Maratonul Piatra Craiului editia a IX

In 4 octombrie 2014, va avea loc Editia a IX a Maratonului Piatra Craiului Salomon, o competitie din seria CarpathianMan-un eveniment nascut la Zarnesti. Evenimentele din seria CarpathianMan sunt competitii outdoor, cu un puternic caracter montan. Traseele folosesc drumuri publice si forestiere, poteci marcate si nemarcate, pante cu inclinare mare si zone accidentate, etc. Diferite segmente ale traseelor trec prin localitati, pajisti, zone impadurite si taieturi, gol alpin (creste, culoare, abrupturi, vai, grohotisuri, pasuni alpine, jnepenisuri, etc.). Toate acestea necesita din partea participantului, experienta si cunostinte speciale.

Ca si in anii precedenti, evenimentul sportiv a avut un mare succes, fapt dovedit atat prin participarea multor sportivi cu experienta vasta in domeniu, cat si a copiilor participanti la maratonul juniorilor. Anul acesta si-au anuntat intentia de a participa peste 650 de alergatori din tara si strainatate.
Anul acesta vor fi premiate cateva persoane care au facut din promovarea meleagurilor carpatine una din pasiunile lor.

Printre invitati se numara Dinu si Marlene Mititeanu din Cluj, Marianne Larsson din Stockholm – Suedia, Rozalia Coman – Zarnesti, Cristian Chiurlea – Bucuresti, Corin Zinz – Medias.

Alte doua momente importante sunt prilejuite de lansarea a doua carti, dedicate muntelui si activitatilor in natura :
-Ultima lungime – de Ioan Sacarea – Zarnesti – care aduce publicului o pagina nescrisa din alpinismul zarnestean si national.
-Frontiera invizibila- de Kilian Jornet, unul din cei mai valorosi si cunoscuti alergatori montani din lume.

Program
07,00 – 08,00 – validare inscrieri
08,30 – Deschidere zona Start
08,50 – prezentare castigatori 2013
09,00 – START MPC Salomon 2014
16,00 – inscrieri la MPC junior
Categorii Maraton Junior
-3-5 ani (200 metri),
-6-8 ani (400 metri),
-9-11 ani (800 metri),
-12-14 ani (1,6 km),
-15-17 ani (2,4 km).
17,00 – START MPC Junior
18,00– Lansari de carte
19,00 – Festivitatea de premiere
Ca in fiecare an , acest eveniment a fost sprijinit de Primaria orasului Zarnesti, Echipa Salvamont Zarnesti, Politia Locala Zarnesti, Politia orasului Zarnesti, Jandarmeria si Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta « Tara Barsei ».

www.carpathianman.ro , http://maratonpiatracraiului.blogspot.com/

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.