close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Luna curateniei la Zarnesti

Incepand cu data de 09.03.2015, la Zarnesti, incepe luna curateniei. In cadrul acestei campanii, va fi declansata o ampla actiune de curatenie in toate cartierele orasului Zarnesti. Ne dorim sa intampinam cum se cuvine Sarbatorile de Paste.

Invitam toate persoanele fizice si juridice (asociatii de proprietari, societati comerciale, institutii publice si de invatamint) ca in aceasta perioada sa contribuie la realizarea curateniei in orasul nostru, prin luarea de masuri care sa duca la curatarea spatiilor verzi, aleilor, trotuarelor si a rigolelor stradale din perimetrul imobilelor de locuit si a celor cu alta destinatie, atragand totusi atentia ca este interzisa taierea sau toaletarea neautorizata a arborilor si arbustilor de pe domeniul public si privat al orasului.

Primaria orasului Zarnesti pune la dispozitia celor interesati, in baza unei solicitari telefonice la numarul de telefon: 0268/515 777, saci necesari colectarii resturilor vegetale, precum si transportul acestora.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.