close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Lucrarile de reabilitare a strazii “1 Mai” au fost finalizate

Lucrarile de reabilitare si modernizare a strazii “1 Mai” au ajuns la final. Drumul care leaga centrul orasului de zona “Prund” a fost acoperit cu un nou strat asfaltic astfel incat circulatia in zona sa se desfasoare in conditii optime. De asemenea, au fost construite trotuare in asa fel incat accesul pietonal pe aceasta strada sa se desfasoare in conditii de siguranta. Aceste lucrari au avut scopul de a completa actiunile de modernizare a zonei incepute prin introducerea retelei de canalizare. In urma investitiilor intreprinse de Primaria Orasului Zarnesti, strada “1 Mai” beneficiaza acum de un aspect modern.
email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.