close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Lucrari de reabilitare si modernizare a strazii “1 mai”

Primaria Orasului Zarnesti a dispus demararea lucrarilor de reabilitarea si modernizare a strazii “1 Mai”. Drumul care leaga centrul orasului de zona Prund, impreuna cu trotuarele anexe, vor fi acoperite cu un nou strat asfaltic astfel incat circulatia auto si pietonala in zona sa se desfasoare in conditii optime. Aceste lucrari au scopul de a completa actiunile de modernizare a zonei incepute prin introducerea retelei de canalizare in zona.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.