close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Lucrarile de modernizare a soselei Branului au fost finalizate

S-au finalizat lucrarile de reabilitare si modernizare ale strazii Soseaua Branului din cadrul proiectului de reamenajare a zonei derulat de Primaria Orasului Zarnesti. Proiectul a inclus activitati precum introducerea in zona a sistemului de canalizare, montarea de borduri si rigole si turnarea stratului asfaltic pe trotuare si carosabil. Lucrarile la strada Soseaua Branului vor fi continuate in viitorul apropiat cu aplicarea de marcaje rutiere. Atat locuitorii din zona cat si trecatorii se pot bucura acum de un aspect ingrijit si modern al strazii, traficul in zona desfasurandu-se in conditii optime.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.