close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Investitie in reabilitarea si modernizarea fostei cladiri a Baii Comunale

Primaria orasului Zarnesti, impreuna cu Consiliul Local Zarnesti deruleaza la initiativa Primarului orasului Zarnesti, Dorel Birladeanu, un amplu program de investitie in reabilitarea si modernizarea fostei cladiri a Baii Comunale.

Cladirea preluata in proprietatea publica a orasului, si care se afla intr-o stare deplorabila, va fi reabilitata total si va primi o utilitate moderna, respectiv “Centru multifunctional”. In realizarea scopului propus, in acest centru se vor organiza cursuri de inot cu personal specializat.

In acest sens, au fost demarate lucrarile de reabilitare iar in cursul acestui an va fi realizat bazinul de inot cu instalatiile si accesoriile necesare, respectiv sistemele de incalzire si filtrare a apei, instalatiile de dezumidificare ale incaperilor precum si instalatiile sanitare necesare, in valoare de 387339,37 RON (fara TVA).

In anul 2015, aceasta investitie va fi finalizata, centrul urmand a dispune de urmatoarele functiuni:
-Parter – bazin de inot
-Etaj 1 – sala de fitness si servicii de intretinere
-Etaj 2 – zona destinata exclusiv copiilor, prin amenajarea unei sali avand destinatia de organizare evenimente si petreceri pentru cei mici.

Aceasta investitie, alaturi de reabilitarea generala a strandului orasenesc situat pe stadionul Torpedo, va contribui la dezvoltarea localitatii, respectiv vor creea noi oportunitati pentru petrecerea timpului liber.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.