close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Intalnirea in poezie

In data 27 iulie 2013, ora 13,00, la Casa de Cultura a orasului Zarnesti, va avea loc un eveniment cultural , si anume lansarea a trei volume de poezii ale scriitorilor Nuta Istrate Gangan si Adrian Paparuz din orasul Zarnesti, si anume:

-volumul de poezii „Eva” – de Nuta Istrate Gangan
-volumul de poezii „Balerina timpului” – de Adrian Paparuz
-volumul de poezii „Jurnal sentimental” – de Nuta Istrate Gangan si Adrian Paparuz
In cadrul acestei intalniri, pe langa autorii cartilor de suflet, Nuta Istrate Gangan si Adrian Paparuz, au fost prezenti, invitati de seama si prieteni ai autorilor si ai poeziei:

Dl Primar, Dorel Birladeanu , care a sprijinit organizarea acestui eveniment

Gabriela Daraban,- director administrativ al editurii Pastel
Adrian Munteanu -sonetist, actor de teatru, regizor si scenarist roman. Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.
Ion Popescu-Topolog – poet, prozator, profesor de limba si literatura romana si director, lector la Facultatea de Filologie a Universitatii din Brasov, apoi la Facultatea de Jurnalism a Universitatii Romano-Canadiene .
Laurentiu-Ciprian Tudor -scriitor, cadru asociat la Universitatea “Transilvania” Brasov, colaborator permanent al revistei de psihologie umanista “Aici si Acum” a Societatii Romane de Psihologie
Borcan Virgil-Doctor in filologie, Lector universitar Universitatea “Transilvania” Brasov
Ovidiu Savu –muzeograf, istoric, co-organizator al festivalului anual de poezie “Andrei Muresanu”In data de 10 august 2013, ora 14,00, Casa de Cultura a fost gazda unui alt eveniment, si anume lansarea a 4 volume de poezii ale scriitorilor Daniela Toma (3volume) si Gabriel Gherbaluta.
In cadrul acestei intalniri, au fost prezenti si de aceasta data, invitati de seama, printre care Adrian Munteanu, Laurentiu-Ciprian Tudor.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.