close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Instalatia de semaforizare din Tohanu Nou a fost pusa in functiune

Din cauza numarului mare de accidente produse in intersectia DN73 cu strazile Libertatii si Sohodol, Primaria Orasului Zarnesti a luat decizia amplasarii unei instalatii de semaforizare, cu scopul fluidizarii circulatiei autovehiculelor si pietonilor si diminuarea dinamicii accidentelor de circulatie. Conform statisticilor primite de la departamentul de Politie Rutiera al orasului Zarnesti, in perioada ianuarie 2011 – iunie 2014 au avut loc un numar de 26 de accidente din care 11 accidente rutiere soldate cu raniri de persoane si 15 accidente soldate cu pagube materiale. Astfel ca prin semaforizarea acestei intersectii gradul de risc al accidentelor va scadea considerabil ca si in cazul semaforului amplasat pe DN 73A (Tohanu Vechi), unde o data cu amplasarea acestuia nu s-a mai inregistrat niciun accident.

Tipul semaforului este unul inteligent, pe baza de bucle inductive. Functionarea sistemului se va face pe principiul ?verde? tot timpul pe DN 73A (Str. Branului), urmând a se schimba in functie de cererea de trafic de pe drumul secundar si/sau la cererea de trafic pietonal. Schimbarea timpilor de semaforizare din culoarea verde in culoarea rosu pe DN 73 (Str. Branului), va tine cont de lungimea cozilor si a timpilor de asteptare de pe drumul national.

Pentru amplasarea instalatiei semaforizate s-a avut in vedere obtinerea avizelor si a documentelor necesare executarii lucrarilor: autorizatie de construire emisa de catre Primaria Orasului Zarnesti, autorizatie de amplasare si acces emisa de C.N.A.D.N.R., acord de principiu emis de I.P.J. Brasov, acord emis de I.G.P. Bucuresti, proiect tehnic si plan de situatie.
Investitia a fost realizata integral din bugetul local al Primariei Orasului Zarnesti.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.