close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Acte necesare pentru inregistrarea casatoriei la locul de domiciliu sau de resedinta a unuia dintre viitorii soti :

1. Actele de identitate ale viitorilor soti – originale si copii;

2. Certificatele de nastere ale viitorilor soti – original si copii;

3. Certificate medicale privind starea sanatatii, valabile 14 zile inclusiv data casatoriei, care trebuie sa cuprinda mentiunea expresa ca persoana se poate sau nu se poate casatori;

4. Acte din care sa rezulte desfacerea casatoriei anterioare daca este cazul (certificat de deces original si copie legalizata sau sentinta de divort definitiva)

Formulare completate de solicitant
– Declaratie de casatorie.

IMPORTANT
1. Actele se depun cu 11 zile calendaristice inaintea oficierii casatoriei, luandu-se in calcul atat ziua depunerii actelor cat si ziua casatoriei.
2. La depunerea actelor este obligatorie prezenta ambilor soti.

Nota
– Cerere de aprobare a incheierii casatoriei inainte de a se implini termenul de 11 zile de la data inregistrarii declaratiei de casatorie, pentru motive intemeiate.

Contraventii
1) Constituie contraventie la regimul actelor de stare civila urmatoarea fapta (Legea 119 /1996, republicata, art.66)
f) omiterea declararii, in fata ofiterului de stare civila, a unor date referitoare la starea civila a persoanelor sau declararea lor in mod inexact.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.