close

Reabilitare a partii carosabile si a trotuarelor

Incepand cu luna aprilie a anului 2011, Primaria orasului Zarnesti desfasoara lucrari de reabilitare a partii carosabile si a trotuarelor pe strada Mitropolit I. Metianu, pe un tronson de aproximativ 700 m, incepand de la Catedrala “Sf. Mihail si Gavril”, pana la Scoala Generala nr. 3 corp B.
Dupa finalizarea lucrarilor pe strada Mitropolit I. Metianu, se vor efectua lucrari de reabilitare a trotuarelor pe strada 13 Decembrie.
Este prognozat ca in acest an sa se continue lucrarile de la intersectia strazii Mitropolit I. Metianu cu strada Plaiul Foii , pana la intersectia cu DN 73 A.

Totodata, se efectueaza lucrari de reabilitare a partii carosabile si a trotuarelor pe strada Mare, pe un tronson de aproximativ 760 m, incepand de la intersectia cu strada Campului pana la intersectia cu strada Garii.

Pe langa lucrarile mai sus mentionate, se desfasoara si lucrari de bransare la reteaua de canalizare a orasului , atat pe strada Mitropolit I. Metianu , cat si pe strada Mare.

Strada Mitr. I. MetianuStrada Mare

email
call
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.