close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

CONSILIUL LOCAL IMPREUNA CU PRIMARIA ORASULUI ZARNESTI au organizat un concert extraordinar de muzica clasica, dorind astfel sa ofere locuitorilor orasului un eveniment cultural de exceptie in preajma sfintelor sarbatori pascale.

Concertul a fost sustinut de KRONSTAEDTER SYMPHONY ORCHESTRA, Dirijor KOICHIRO KANNO – JAPONIA, iar in program au fost interpretate lucrari de mare popularitate din creatia compozitorilor BACH, ROSSINI, BRAHMS, BIZET, GRIEG, STRAUSS , ANDERSEN etc.

Participantii la concert s-au putut bucura si de o expozitie de icoane, pictate pe lemn si sticla de copii din orasul nostru, precum si de obiecte si ornamente pentru sarbatoarea de Paste, efecuate de copiii de la gradinite, indrumati de doamnele educatoare.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes in randul participantilor, iar pe viitor , se va incerca ca acest gen de manifestari culturale, sa devina traditie in orasul Zarnesti.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.