close

CONSILIUL LOCAL IMPREUNA CU PRIMARIA ORASULUI ZARNESTI au organizat un concert extraordinar de muzica clasica, dorind astfel sa ofere locuitorilor orasului un eveniment cultural de exceptie in preajma sfintelor sarbatori pascale.

Concertul a fost sustinut de KRONSTAEDTER SYMPHONY ORCHESTRA, Dirijor KOICHIRO KANNO – JAPONIA, iar in program au fost interpretate lucrari de mare popularitate din creatia compozitorilor BACH, ROSSINI, BRAHMS, BIZET, GRIEG, STRAUSS , ANDERSEN etc.

Participantii la concert s-au putut bucura si de o expozitie de icoane, pictate pe lemn si sticla de copii din orasul nostru, precum si de obiecte si ornamente pentru sarbatoarea de Paste, efecuate de copiii de la gradinite, indrumati de doamnele educatoare.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes in randul participantilor, iar pe viitor , se va incerca ca acest gen de manifestari culturale, sa devina traditie in orasul Zarnesti.

email
call
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.