close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

In urma parteneriatului incheiat intre Consiliul Local al Orasului Zarnesti si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei-Filiala Brasov Virgil Onitiu, s-a construit si amenajat o tabara pentru copii si tineri , formata dintr-o cladire cu suprafata de 750 mp , care dispune de 20 de camere cu doua sau patru locuri de cazare, o sala de mese, o bucatarie, o sala de conferinte, un cabinet medical si dependinte. Cladirea dispune de camere destinate persoanelor cu dizabilitati.
In data de 28 ianuarie 2011, a avut loc inaugurarea acestei tabere, unde vor fi desfasurate activitati de informare, consiliere, (re)integrare sociala, de educatie non-formala, de petrecere a timpului liber si formare profesionala in vederea consolidarii capacitatilor, competentelor si stimei de sine pentru diversele categorii de beneficiari ai proiectului.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.