close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Informare

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin Directia Generala de Dezvoltare Rurala – Autoritate de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala din 2014-2020 informeaza utilizatorii de terenuri agricole despre masurile de dezvoltare rurala ce faciliteaza acordarea unor plati anuale, pe hectar suprafata agricola pentru compensare totala sau partiala a costurilor suplimentare si a pierderilor de venit suportate de fermieri.

Aceste masuri se regasesc in Masura 10 „Agro-mediu si clima”, Masura 11 „Agricultura ecologica” si Masura 13 „Plati pentru zone care se confrunta cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice”.

Documentele informative si de ghidare, materialele informative referitoare la masurile de mediu si clima sunt disponibile pe site-ul www.madr.ro, respectiv link-ul http://www.madrp.ro/pndr-2014-2020/implementare-pndr-2014-2020/masuri-de-mediu-si-clima.html.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.