close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Informare aviz de gospodarile a apelor

Informare aviz de gospodarile a apelor pentru PUZ “Amenajare partie de schi si creare zona de agrement in orasul Zarnesti zona Brebina Mare”

Aceasta informare este efectuata de Primaria orasului Zarnesti, cu sediul in Zarnesti, str.Mitropolit Ion Metianu, nr.1, ce intentioneaza sa solicite:Aviz de gospodarirea apelor pentru realizarea investitiei:PUZ-,,amenajare partie de schi si creare zona de agrement in orasul Zarnesti, zona Berbina Mare, cum se identifica investitia in CU. Investitia este noua. Dr la obiectiv nu se vor evacua ape uzate in emisar.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare sau sa transmita observatii, sugestii si recomandari, se pot adresa la adresa sus mentionata, persoana de contact: dl.Alexandru Igrisan, telefon 0268/515.777 sau la sediul SGA Brasov, str.Maior Cranta, nr.32, pana la data de 10.06.2014.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.