close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Inaugurarea adapostului de caini de la Zarnesti

Avand in vedere problema stringenta a cainilor fara stapan atat la nivel local cat si la nivel national, la Zarnesti in data de 24.04.2014, ora 11,00, a avut loc inaugurarea adapostului pentru cainii fara stapan.

Adapostul are o capacitate de 120 de locuri cu posibilitatea extinderii pana la 200 de locuri.Cainii care vor popula acest adapost vor fi stransi de pe raza orasului Zarnesti.

Amenajarea acestui spatiu s-a facut exclusiv din fondurile alocate de la bugetul local, desi Primaria orasului Zarnesti a invitat diversele ONG-uri si asociatii care reclamau lipsa de interes a administratiei locale in rezolvarea problemei cainilor fara stapan, sa sprijine atat logistic cat si financiar demersurile Primariei in vederea amenajarii acestui adapost, lucru care nu s-a intamplat.

Valoarea construirii acestui adapost depaseste 100000 RON, lucrarea fiind realizata de angajatii Companiei de Servicii Publice din subordinea Consiliului Local.

Pe aceasta cale invitam ONG-urile si Asociatiile pentru protectia animalelor sa sprijine functionarea acestui adapost , fie financiar, fie prin adoptia unor caini sau asigurarea hranei necesara acestora.
Totodata, Primaria invita institutiile de invatamant din oras, si nu numai, sa desfasoare proiecte educative, sa implice elevii in diverse activitati, inclusiv sa adopte caini .

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.