close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

INAUGURARE ecograf Doppler color multifunctional

In data de 06.12.2012,ora 13,00 a avut loc inaugurarea unui Ecograf performant, de ultima generatie, achizitionat de Primaria orasului Zarnesti pentru dotarea Spitalului orasenesc ”Dr. Tiberiu Sparchez”.
Acest ecograf va deservi atat cetatenii orasului Zarnesti cat si localitatile vecine si vine in sprijinul doctorilor pentru imbunatatirea activitatii de diagnosticare.
Cu imagini 3D/4D performante, SonixSP este popular pentru aplicatii de obstetrica-ginecologie. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru examinari de specialitate –cardiologie avansata, pediatrie, inclusiv proceduri imagistice musculo-scheletale, vasculare si generale. Acesta ofera, de asemenea, imagini 2D, mod-M, Doppler PW si CW si Doppler color.
Aparatul poate fi actualizat continuu pentru a profita de investitia in ecografie .
Construit pe o platforma software deschisa, sistemele SonixSP pot fi actualizate cu software nou sau modernizat, cu noi tehnologii si caracteristici printr-o simpla conexiune la Internet.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.